Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

D'acord Més informació
Condicions legals


Aspectes legals i ontològics relacionada amb les condicions generals que efecten a la informació que es desprengui d’aquesta pagina web.

* La informació mostrada en aquesta pàgina és purament descriptiva sobre aspectes que poden facilitar les transaccions de l’empresa amb els seus clients. En cap cas la informació cal que sigui detallada en els aspectes tècnics els quals seran detallats en cada transacció, sempre recalcant la vericitat global de la informació.

* Aquesta no és una botiga on-line. Ens resevem la informació de preus i disponibilitat en un contacte directe entre client-proveedor.

* La vigència de les ofertes està regits pels stocks i poden existir diferències temporals entre la informació presentada en la pàgina i les existències reals.* Les reclamacions per articles s’tocks caldrà fer-les en el termini màxim de 40 dies després de la seva recepció.

* Les condicions de pagament es negociaran en cada transacció i estan regits per la relació client-proveedor.

* Per qualsevol article que no sigui blanc cal seguir les normatives de rentat de temperatures baixes que estableixen els fabricants.

* Condicions d’enviament: els transports seran pagat a partir de 400€ sense iva, en comandes inferiors s’aplicarà uns càrreg de 5,5€ x paquet a Catalunya i 6,60 a la resta de la peninsula.
TJ SERRA
Tortosa, 1 Pol. Ind. Activitats Econòmiques
08500 - Vic (Barcelona) 
93 885 28 61
Fax: 93 885 32 55
COMPARTEIX LA NOSTRA WEB A
Compartir Twitter Compartir Facebook
n° visites: 140851